Solong and thanks for all the fish

Sista skoldagen....Sista skoldagen! Helt...galet!!
Igår lämnades skåpnycklarna in, vi tittade på avslutningskonserten och både min egenskrivna låt och Magaluf blev klara för partymode!
Vi fick även hela avslutningskonserten på cd (Jag har lagt ut en av låtarna på min myspace btw. Immigrant song live ffs!)
Det är sorgligt samtidigt som det ska bli skönt med vila. Jag kommer sakna alla galningar jag lärt känna i den här klassen.. Men idag ska det bara bli mys med fika, dricka, mat i hamnen och partey!


(Ps. På torsdag flyttar Johan in<3 Ds.)

Let me entertain you



Det gick hur bra som helst, det var sjukt kul och alla var jätte duktiga! Jag är riktigt stolt över klassen<3

Imorgon är första coverbandrepet, 10 låtar ska övas in och jag är taggad, taggad, taggad!!
Ikväll skulle jag egentligen till Josses 20 årsfest men jag är så förbaskat trött och pank så jag får nog hoppa:(
Men hon ska allt få en födelsedagshälsning iaf. Det blir birthdaycall of rang. Elin (syster) ville att jag skulle med till Stockholm på fest, men det blir det inte heller. Det lutar nog åt en kväll med föräldrarna, drinkar och Twilight. Och med lite tur har Johan tränat klart låtar så han kan komma hit också och se hur jag drägglar över snygga vampyrer.. Det är iaf vad jag har hört att man ska göra av den filmen. Vi får väl se. Men nu ska jag iväg och handla mat åt familjen.
Adjöss!

Till Salu!

Första, andra, tredje, SÅLD!!
Nu gäller det att vara het på gröten, jag säljer nämligen ett av mina vitrinskåp och billigt också!
100kr är priset men man får gärna fixa flytten med egna medel.

(Det kommer senare ett inlägg om hur det gick på onsdagens konsert)


It's a long way to the top..

Igår var en riktigt bra dag på många sätt.

Jag, Johan & Chris åkte till hamnen och åt gott.
  
(Johan & Chris)
(Johan har mina solglasögon på sig, han fick solen i ögonen stackarn)


Sen gick vi en promenad på en djävulusiskt lång brygga

(Chris...igen)

Och efter det drog jag till studion där Linus & Pontus hjälpte mig spela in gitarrerna på min projektlåt.
Jag är riktigt, riktigt nöjd, hade aldrig trott att det kunde bli så bra som det blev.
Nu är det bara sång & mixning kvar, sen kanske ni får höra den;)

(Pontus & Linus)

Ha't bra!
/Lepran

Som en sann bloggerska..

..Ska jag nu lägga ut bilder på kläder!

Jag och moder var nämligen i storstaden idag.

Jag hittade den här jättesöta klänningen på Indiska men hade inte råd med den:(




Vi åt på en kinabuffé, mumma!
                           
                            


Moder köpte mig en sjal för jag frös


                                                                                       
                                                               
Mamma hittade sina drömskor
 



Och så fick jag med mig detta hem:

 
Ja, det var det.. Nu är jag klar med att vara en typisk bloggerska på ett tag.

Tack å hej!

All work and no play makes Jenny a dull girl...?

Nu har jag fått jobbschema för sommaren. Mycket jobb och mycket ledighet, känns bra! Snart börjar vi träna med coverbandet också, så om någon vill boka en spelning är det bara att höra av sig;) Eller om ni har tips på ställen. Ni får gärna komma med namnförslag också för det kommer bli svårt att komma på.

Jag tänkte i framtiden lägga ut lite bilder på saker jag ska sälja. Kläder, möbler och annat trevligt. Mycket prydnadssaker iaf. Jag behöver göra plats innan Johan flyttar in hit. Jo, så är det. Johan ska bo i mitt rum under sommaren, jag tror det kommer bli hur mysigt som helst! Men trångt.. Så nu måste jag rensa, rensa, rensa. Så håll ögonen öppna, det kanske dyker upp nåt som just DU vill ha! :) 


Pappa och jag var och åt nyss på Namnam i Nyköping. Hur gott som helst plus att man får mycket på tallriken!


Ha det gött! /BennyB

Rockklass! Popklass! Toppklass!


ONSDAG 20 MAJ KL 19.00

CULTURUM KONSERTSALEN
Entré: 120 kr, Ungdom 60 kr

https://event.webbiljett.se/culturum/step/chooseSection.aspx?edId=1258




Be there or be fyrkant!

Monkeylove

Glömde bort en sak igår, fy skam! Det är ju nämligen så att nu har jag älskat min karl Johan Sund i 5 månader (om inte mer). Den 9 december blev vi dödsparet och det vankas alltså halvårsfirande.. Yeah bitches! Vem trodde väl att galenskap + galenskap skulle bli perfektion? Ja inte jag iaf. Men nu är det bara helt underbart mysigt i min mage. NEJ, jag är inte gravid, det bara pirrar och värmer av lycka och kärlek för denna karl. Jag kan tyvärr inte dela med mig av honom, men jag kan däremot sprida några lyckoönskningar till er som läser det här att ni har eller kommer finna en människa som är lika galen som er.



/BennyBrunBjörn


Fescht!

Jo tack!
På plats i technodromen, som vanligt, där allt händer.
Vi inledde med ett coverbandsmöte och nu rinner det in nya klassmänniskor för varje minut!

Nu kanske ni undrar varför jag sitter och skriver blogginlägg när vi har en supernajs klassfärre på gång.. Men bry er inte om det, jag ska tillbaka till festligheterna snart, skulle bara kolla en låt på youtube. Jag är sjukt taggad inför sommarens festligheter! Coverband, arbete, trubadurande, mys med maken, liseberg, Malin-delfinskötarpiraten på kolmården, ledighet, mys med la familia och solsolsol! Ai caramba!

Hoppas att du har det precis lika bra som jag nu, för jag mår toppen!!

Puss & kram! /BennyBrunBjörn



(Ber om ursäkt för möjliga felstavningar)

Krallig du karl

Jack brooks monster slayer, Yes man och nu The Spirit! Myskväll med andra ord. Jag testade precis att blanda Jäger med Powerking white cola, inte illa må jag säga (Plus att det kostar hälften så mycket som Shark och Redbull). Mumma. Sen har jag testat Burn och V också men det blir faktiskt Powerking som tar hem segern denna kväll.

Tänkte passa på att klaga lite också innan jag slår mig ner i soffan igen med grabbsen och ser på den tredje rullen. Baksidan av näsväggen(?) gör ont som..attsingen.. och irriterar som en böld i.. ja, ni förstår vinken. Riktigt jobbigt hursom helst. Aja, nu blir det mer mys. Cheese balls åt folket!

Förresten:

Krallig

• 1. (adj.) Stor, stark, muskulös. Oftast om person. – Oj, va krallig du har blivit. – Visst, tränar ju på gym nu, tre kvällar i veckan.

Sova, sova, sova, sängsängsäng

Idag klev jag upp halv 8 och imorgon blir det uppstigning kl 7. Det känns som om man borde vara van vid det här laget att gå upp tidigt men så är inte fallet. Jag gick upp trött, gick till skolan med två av mina technodromare trött, befann mig i skolan några timmar trött, gick hem med två technodromare trött, hängde i technodromen trött och går nu och lägger mig trött. Men vaddå, jag klagar inte;) Bortsett från tröttheten har det varit en ganska mysig dag. Mycket tack vare de två sjömonstrerna som bor tillsammans med min man. Vi har egentligen inte gjort så mycket, men det har varit sjukt mysigt ändå. Spelat kort på internet och lyssnat på gamla inspelningar av en full Chris. Johan har istället varit duktig och hängt kvar i skolan och spelat. Duktig pojke det där vill jag tillägga. Men nu blir det sängdags av rang.

Ha de!

Ladies and gentlemen, I give you:

Jenny Kristina Ledenviks alldeles egna blogg!!

Japp, nu är den här och det inviger vi med ett bubbelbad med pompa och ståt! Och idag är det ju en speciell dag på annat sätt också! Det är nämligen en ledig dag för fröken Jenny. Kan ni då komma på något bättre att göra då än att skapa en blogg? Nej, precis.

Fast ledig och ledig, jag måste skriva en egen låt.. Skolarbete á la rock & poplinjen. Fast hittills har det faktiskt gått bra (tills jag valde att avbryta mitt konstnärliga flyt och skriva ett blogginlägg). Nu ska jag bara skriva om texten. Från början skrev jag en text om en skolskjutning (nej, jag har inte kopierat Boomtown rats "I Don't like mondays"). Jag tänkte att för en gång skull ska jag skriva en låt utan rim, men min käre make påpekade att det inte skulle passa in rytmiskt (sen när är jag rytmisk) så det får bli en ny en.

Jag är på glatt humör idag faktiskt. Igår tackade jag nej till att sommarjobba i smögen och nu ska jag istället jobba som hemhjälp i Nyköping och ska även starta ett coverband! Jag har under lång tid funderat över vad jag skulle välja och stressat upp mig som en galning, men jag kände att den här sommaren vill jag ha lite ledighet också (jobbet i smögen var 10 veckor och utan möjlighet att ta sig hem). Men nästa år kanske. I sommar har jag istället planer på att besöka Malin/Bagga och titta på när hon leker pirat med delfinerna på kolmården och så vill jag verkligen ta mig till Liseberg någon gång under sommaren. Om någon är intresserad av att följa med på en roadtrip till göteborg är det bara att säga till!

Tack för att ni läst ända hit och hjärtligt ihjälkomna ska ni vara till Lepraviksbloggen
/BennyBrunBjörn


RSS 2.0